Χαϊνά και Προαστίου
34100 Χαλκίδα
Ώρες λειτουργίας
Δευτ.- Παρ.: 9:00 - 21:00

Καλωσήρθατε στο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης RontoPhysio

Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης RontoPhysio ιδρύθηκε το 2015 από τον φυσικοθεραπευτή Ροντογιάννη Δημήτρη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κέντρο Φυσικοθεραπείας στη Χαλκίδα, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων φυσικοθεραπευτών με πολυετή κλινική εμπειρία.

Στο κέντρο μας, εφαρμόζονται επιστημονικά τεκμηριωμένα και εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα με βάση τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή μας. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με ειδικές τεχνικές αποτελούν τον πυλώνα για μια ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιασδήποτε παθολογίας.

Αποστολή μας

Στόχος μας, η συνεργασία με τους ασθενείς μας, ώστε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες για την ενίσχυση της υγείας και της ποιότητας ζωής, την ανακούφιση από τα συμπτώματα και τη γρήγορη επανένταξη των ασθενών στην καθημερινότητα.

Περιγραφή Υπηρεσιών

Στο Κέντρο Φυσιοθεραπείας του Δημήτρη Ροντογιάννη, κατόπιν αξιολόγησης η θεραπευτική ομάδα οργανώνει το πλάνο αποκατάστασης με στόχο τη μείωση του πόνου και την αύξηση της λειτουργικότητας. Τα προγράμματα άσκησης προσαρμόζονται στον κάθε ασθενή και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Παρέχουμε υπηρεσίες για αποκατάσταση:

  • Μυοσκελετικών παθήσεων
  • Αθλητικών κακώσεων
  • Συνδρόμων οξέος/χρόνιου πόνου
  • Νευρολογικών παθήσεων (NDT – Bobath)
  • Παθήσεων Σπονδυλικής στήλης
  • Προ και Μετεγχειρητική αποκατάσταση

Παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών: